Scroll Top

Грижа за младата кожа – продукти за добър старт

Грижа за младата кожа с продукти за добър старт!

В младостта всичко изглежда красиво, дори външният вид! Но за да останете млади и красиви възможно най-дълго, имате нужда от грижа – грижа за кожата! В допълнение, много негативни фактори, които влияят на кожата ежедневно, не питат на колко години сте. Активният живот в големия град, небалансирана диета, голямо количество висококалорични храни, газирани напитки, експерименти с козметика, липса на сън, стрес, прекомерна работа и време, прекарано с различни устройства – всичко това се отразява на състоянието на кожата не по най-добрия начин.

Проблемът може да се влоши от неправилна грижа за младата кожа, например липса на грижа или използване на козметика против стареене.

Какво да направите?

Инвестирайте в себе си! И основната инвестиция е компетентна грижа и правилно подбрана козметика. В козметиката за възрастни се използват съставки, които помагат на клетките на кожата в процеса на регенерация. Те имат лифтинг ефект и са много „по-тежки“ като текстура. А младата кожа няма нужда от това.

За младата кожа задължителните стъпки са нежно почистване, овлажняване и възстановяване. А леката текстура на продуктите и „правилните“ активни съставки също ще свършат своята работа.

Грижа за младата кожа Тианде

Козметичната серия FreshClick е разработена от специалисти на TianDe специално за млада кожа. Серията FreshClick е комбинация от модерна технология и “правилните” естествени съставки.

Името на линията говори само за себе си. Комплексното използване на продуктите от серията придава свежест и блясък на кожата буквално с едно натискане на бутон. Лайтмотивът на цялата младежка колекция е запазването и подобряването на младостта с помощта на специално подбрани активни съставки.

Колекцията FreshClick включва най-важните продукти за грижа за младата кожа.

Продуктите са базирани на специални регенериращи, овлажняващи, защитни комплекси, които се грижат за надеждната защита на младата кожа, нейната хидратация и регенерация.

В основата на всички продукти от серията FreshClick  е  специален регенериращ и овлажняващ комплекс Cactus Extract  за надеждна защита на младата кожа и нейната регенерация. Този комплекс съдържа няколко ефективни съставки: екстракти от кактус опунция, хутиния, хризантема, тученица, байкалски шлемник, дървесен божур.

Започнете да инвестирате в младостта си днес! Започнете качествена системна грижа за кожата сега, за да изглеждате възможно най-млада и свежа в зряла възраст!

Прочетете още за колекция Фреш Клик на Тианде за млада кожа.

Прочетете повече
Clear Filters
Поддържайте кожата си във форма!
Поддържайте кожата си във форма

Поддържайте кожата си във форма! 35 – време е да засияеш с младост! За момичетата на тази възраст и техните…

Гръцки орех – за чистота в организма
Гръцки орех – за чистота в организма

Гръцки орех – за чистота в организма Какви превантивни мерки трябва да се предприемат, за да се намали рискът от…

Есенция за суха кожа в допълнение!
Есенция за суха кожа в допълнение

Есенция за суха кожа в допълнение! Грижата за кожата отдавна се е превърнала в истински ритуал: първо премахваме грима с…

Чиста, копринена коса с Master Herb
Чиста копринена коса с Master Herb

Чиста, копринена коса с Master Herb Дори децата знаят, че през пролетта козината на животните започва опадва. През пролетта, когато…

Стрес код: Vita Derm за кожа без стрес
Vita Derm за кожа без стрес

Стрес код: Vita Derm за кожа без стрес Колкото и тъжно да звучи, стресът е навсякъде. Всяко преживяване и вълнение…

Как да се спасите от цистит – женски съвет!
Как да се спасите от цистит

Как да се спасите от цистит? Ако сте жена, тогава знаете за цистита от първа ръка. Според статистиката жените страдат…