Scroll Top

Разгледайте нашите бизнес възможности

Бизнес възможности

Добре дошли в TianDe –  света на красотата, здравето и неограничените възможности!

Стремителното развитие на компанията се определя от няколко основни фактора – асортимент и качество на продуктите, съвременна бизнес-стратегия, обмислена система за обучение, професионален екип ръководители, стабилно финансиране, съвременен мениджмънт и сплотен екип от представители.

Уникалният бизнес модел на TianDe International Corporation няма аналог и обединява предимствата на различните начини за правене на бизнес – класическа дистрибуция, франчайз, МЛМ и бизнес в Интернет.

Laptop with Girl
Интелигентен купувач – ВИП клиент

Купувайте продукти TianDe за Вас и Вашето семейство с отстъпка. Така ползвате, високо качествена продукция и в същото време спестявате от отстъпката. Купувате това, което Ви харесва и в количество избрано от Вас. Този модел на партньорство с TianDe е предназначен за хора, които предпочитат продукти, отговарящи на оптималните изисквания „цена-качество-услуга“. Разумна цена на стоките, отлично качество и обслужване – това е, което интелигентните купувачи оценяват! След като сте в партньорство с нас по този модел, получавате персонален код и закупувате всички продукти TianDe с отстъпка за себе си и вашите близки!

Консултант или бизнес партньор!

Печелете от продажбите добри и атрактивни допълнителни доходи по нестандартен начин. Препоръчвате козметичните продукти на TianDe на каталожната им цена – печелите от разликата! Създайте свой екип консултанти и получавайте още допълнителни бонуси! Този модел е предназначен за тези, които често купуват продукти TianDe, а също така ги препоръчват на приятели и познати, които от своя страна ценят и използват продукцията ни. Поканете хора и им разкажете за продуктите и бизнеса с TianDe. Така можете да изградите свой екип от консултанти и да получите допълнителни големи парични бонуси, да имате собствен международен бизнес с минимум инвестиции, допълнителни стимули за най-успешните представители, под формата на парични премии и награди (автомобили, екскурзии, лаптопи).

Система франчайзинг –  откривате магазин – бутик „TianDe“.

Този модел е предназначен за онези, които се интересуват от откриването на собствен бизнес (магазин-складов център) с минимум инвестиции. Франчайзингът TianDe е бърз и ефективен старт за бизнес с минимални инвестиции! TianDe осигурява пълна база за успешното му стартиране, защото нашите франчайз центрове са готови истории за успех, доказани технологии и ярък пример за това как бързо и лесно можете да създадете свой собствен печеливш бизнес. От първите дни получавате надеждна професионална подкрепа и осигурена логистика, която ще ви помогне да избегнете грешки и скъпи „бизнес експерименти“, характерни за стартиращите предприемачи.