Scroll Top
Стани Консултант
TianDe

Добре дошли в света на красотата, здравето и неограничените възможности! Kорпорация TianDe е бързо развиваща се международна корпорация за красота и здраве, която е спечелила доверието на милиони хора в повече от 45 държави по света.
Уникалният бизнес модел на TianDe™ няма аналог и обединява предимствата на различните начини за правене на бизнес – класическа дистрибуция, франчайз, МЛМ и бизнес в Интернет.

Не се колебайте! Присъединете се към нашия екип и създайте свой успешен бизнес още днес!

Becoming Consultant

Ако търсите нови възможности за реализиране на вашите мечти;

Избирайки да работите в екипа на ТианДе

Попадате във вече утвърдена международна компания, ще си сътрудничите с млади и енергични хора, и ще предлагате продукти, които се разпространяват толкова лесно, че имате чувството, че се продават сами. Това е най-добрият залог за успеха на всеки консултант/дистрибутор.

Специално за вас TianDe предлага уникална програма за сътрудничество “Бизнес партньор”. В рамките на програмата Вие ще получите всички необходими условия и инструменти за създаването и развитието на бизнеса си. Вие ще можете да планирате деня си така, както ви е удобно, да управлявате бизнеса си от всяка точка на света.
Гъвкавият график ще Ви позволи да се наслаждавате на живота си пълноценно!

Като консултант на TianDe получавате:

„Ако съдбата ти подарява възможност – използвай я!“
Регистрацията ви като консултант на ТианДе е безплатна

Не е обвързана с първоначална такса за включване! Няма задължителни месечни покупки или обороти! В рамките на 24 часа, вие ще получите своя консултантски номер и профилът ви ще бъде активиран.
Изберете вашия път за развитие в компания TianDe.

Форма за заявка

Попълнете данните във формата и ние ще се свържем с вас!