Scroll Top

TianDe

Добре дошли в света на козметика TianDe!

Природата е създала всичко, за да бъде човек здрав и красив.  А ние вярваме в доброто, хармонията и съвършенството на света!  

Създадохме онлайн магазин TianDe с основна цел не просто продажба, а в помощ на хората, които се грижат за красотата и здравето си и се нуждаят от подходящи средства. Нашият сайт има удобна структура, проста, разбираема навигация, обширни каталози, така че да можете бързо и лесно да поръчате точно това, от което се нуждаете, като се ръководите от подробно описание на всеки продукт. Ако имате въпроси, имаме удоволствието да Ви предоставим експертни съвети по всеки от инструментите на TianDe и да съдействаме при избора на продукти, за да решим точно Вашите проблеми.

Благодарение на всичко това, винаги можете лесно да  намерите необходимото за ежедневната грижа и за нуждите на цялото семейство.

Грижата за клиентите е нашата основна цел и затова ние не спираме с това, което сме постигнали, а продължаваме да подобряваме услугите си. 

Като официален дистрибутор на TianDe, ние гарантираме оригиналността и качеството на продуктите. Физическият магазин – Сервизен център TianDe се намира в гр. Ямбол, България.

Избирайки козметика TianDe, избирате красота и здраве, а защо не и бизнес!

Правим доставки до всяка точна на света, като при определени условия поемаме доставката за наша сметка. Работим както с дистрибутори, така и с клиенти.

Приятно и полезно пазаруване!