Scroll Top

TianDe

Грижа за младата кожа с продукти за добър старт

TianDe е козметична компания, създадена през 2007 г. в гр. Бърнаул, Алтайски край, Русия. В превод от китайски, името „tianDe” означава „Небесно съвършенство“ : Tian – небе, небесен; и De – съвършенство. Изборът на това име е израз на стремежа към съвършенство, красота, хармония и изтънченост, въплътени в продуктите и бизнеса на компанията. 
Компанията избира философията на хармонията, проверена от опита на стотици поколения. От една страна – дълбочината и изтънчеността на знанието на Изтока, и от друга – последните разработки на водещи западни лаборатории. И до днес, все още остават неразкрити тайните закони, благодарение на които китайските лечители възвръщат здравето, младостта и красотата.
Постиженията на съвременната наука само потвърждават и обясняват начините и методите, които в Китай се използват от 5000 години.

Продуктовата линия напълно отразява философията на компанията – “Красив е този, който е здрав!”.

Корпорация TianDe предлага колекция от ексклузивни козметични и здравни продукти, създадени по каноните на древната източна медицина и произведени с най-новите постижения на науката и прогресивните технологии.

Днес TianDe е международен динамично развиващ се бранд за красота и здраве, който присъства вече в 45 държави, на 3 континента и продължава бързо да се разраства. Родината на продуктите ТианДе е Китай – икономическото чудо на света, новата супер държава. Китай се развива прогресивно, но в същото време пази многовековните източни традиции. Най-древните рецепти на китайската медицина проверени от петхилядната история, в комбинация с най-новите разработки на учените е едно от най-важните предимства на продуктите ТианДе.

Производителите са най-големите козметични и фармацевтични заводи, които обслужват пазар от милиард и половина в Китай и доставят продукцията си в страните от Европейския съюз, Америка и Азия. Предприятията работят по международни стандарти за качество ISO 9000 : 2001 и GMP (самият GMP стандарт изисква 20 000 теста на всяка билка, която участва в състава на продуктите). При производството се използват суровини само от най-високо качество,отгледани единствено в екологично чисти райони на Китай, Тибет и Алтай. Продуктите са коктейл  от лечебни растения (нони, женшен, джинджифил, лотос, зелен чай, кордицепс, гъба линчжи, гъба шиитаке и др.), етерични масла (илангиланг, жасмин, розмарин, бадеми), уникални съставки от животински произход( змийска мас, хрущял от акула, плацента, колаген), минерали (перли, злато,  сребро, силиций).

Водата, която се използва в козметиката, се извлича от минерални извори и морски дълбини, пречистваща се с помощта на мембранна технология. Това е процес при който водата се обогатява с микроелементи, участващи в състава на козметичните продукти.

Продуктите на Tiande

Продуктите, които предлага TianDe, принадлежат към категорията продукти, наречени козмецевтика и се използват ежедневно от хора по цял свят. Терминът „козмецевтика“ е съчетание на „козметика“ и „фармацевтика“ и е въведен преди повече от 20 години от американския дерматолог Албърт Клигман. Козмецевтичните продукти са способни не само да ликвидират различните естетични недостатъци на кожата, но и да въздействат върху причината за тяхното възникване, при това без да съдържат лекарствени или хормонални съставки. Да се окаже влияние върху причината, а не върху последиците от проблема — въз основа на този принцип е построена традиционната китайска медицина. Козметичните продукти ТианДе са насочени към поддържане и възстановяване на собствените механизми на функциониране на кожата. Те са призовани да увеличат защитните й функции, а не да работят вместо нея.  Това се постига благодарение на възстановяването на природното равновесие, засилването на имунитета и защитните функции на кожата. Благодарение на комбинациите от природни съставки и съчетанието от козметика и фармация, продуктите на TianDe се отличават с мигновено въздействие и деликатно влияние върху организма, като превъзхождат по своята ефективност много от съвременните фармакологични препарати и терапевтични процедури.  

Пилинг тампони за лице с AHA и PHA киселини

За марката Tiande

Под марката TianDe се произвеждат повече от 700 вида различни продукта, ексклузивни козмецевтични средства: лечебни козметични терапии за кожата от различен тип и възраст, продукти за подмладяване, нанокозметика, комплексна програма за СПА грижа, антицелулитни програми, профилактични и лечебни програми за коса, програми за профилактика на женското и мъжкото здраве, лечебно-профилактични средства за уста, медицински и терапевтични средства на традиционната източна медицина, продукти за лична и битова хигиена, аксесоари,парфюми и декоративна козметика.Най-голяма популярност има линията за здраве, включваща биологично активни хранителни добавки, продукти за функционално хранене, както и фиточайове, предназначени за терапия и профилактика на здравето. 

Асортиментът от продукти

Асортиментът от продукти на корпорацията непрекъснато се увеличава. Една от  най-новите тенденции;ЕКО продукти за дома; веднага спечели сърцата на клиентите. Използвайки продуктите от серията ECO sphere, ние допринасяме за подобряване на екологията на нашата планета. Закупувайки тези средства, ние спонсорираме засаждането на иглолистни дървета. Горите, засадени от партньорите на корпорацията, наброяват милиони иглолистни дървета. Компанията следи за актуални трендове и всяка година разработва нови и уникални продукти. Съотношението цена – качество прави продуктите TianDe не само много популярни, но и изключително търсени на пазара.

Крем за лице с кордицепс и салвия, Herbal Energies