Tiande

TianDe е козметична компания, създадена през 2007 г. в гр. Бърнаул, Алтайски край, Русия. В превод от китайски, името „tianDe” означава „Небесно съвършенство“ . То е израз на стремежа към съвършенство, красота, хармония, изтънченост, въплътени в продуктите и бизнеса на компанията. Днес TianDe е международен бренд, който е представен в 32 страни по света. 

Корпорация TianDe предлага колекция от ексклузивни козметични и здравни продукти, създадени по каноните на древната тибетска, китайска и алтайска медицина. Произведени са с най-новите постижения на науката и прогресивните технологии.

Продуктите TianDe принадлежат към категорията продукти, наречени козмецевтика и се използват ежедневно от хора от цял ​​свят.

Благодарение на комбинациите от природни съставки и съчетанието от козметика и фармация, те се отличават с мигновено въздействие и деликатно влияние върху организма, като превъзхождат по своята ефективност много от съвременните фармакологични препарати и терапевтични процедури.

Продуктите са коктейл  от лечебни растения (женшен, джинджифил, лотос и др.), етерични масла (иланг иланг, жасмин, розмарин, бадеми), уникални съставки от животински произход (змийска мас, хрущял от акула, колаген), минерали (перли, злато, сребро, силиций)

Суровините са само от най-високо качество, отгледани единствено в екологично чисти райони на Китай, Тибет и Алтай, като се подлагат на щателен подбор и контрол.
Продукцията се произвежда в най-големите козметични и фармацевтични заводи в Китай, Русия, Беларус и Европа, изцяло в съответствие с международните стандарти и сертификати за качество по ISO 9001 и GMP .

Продуктовата линия напълно отразява философията на компанията – “Красив е този, който е здрав!”.

Под марката TianDe се произвеждат повече от 700 вида различни продукта, ексклузивни козмецевтични средства – лечебни козметични терапии за кожата от различен тип и възраст, продукти за подмладяване, комплексна програма за СПА грижаантицелулитна програма, профилактични и лечебни програми за коса, програма за профилактика на женското и мъжкото здраве, лечебно-профилактични средства за уста, медицински и терапевтични средства на традиционната източна медицина, колекция за хигиена и декоративна козметика.

Най-голяма популярност има линията за здраве, включваща капсулирани биологично активни хранителни добавки, продукти за функционално хранене, както и фиточайове, предназначени за терапия и профилактика на здравето.

Компанията следи за актуални трендове и всяка година разработва нови и уникални продукти.

Съотношението цена – качество прави продуктите TianDe не само много популярни, но и изключително търсени на пазара.
Основните предимства на марката  TianDe са:
➢Естествен  и безопасен състав, на основата на компоненти от растителен, минерален и животински произход, без потенциални алергени и оцветители.
➢ Използване на технологии, чрез които компонентите работят на клетъчно ниво и активират процесите на самолечение на кожата.
➢ Наличност на сертификати, потвърждаващи високото качество на продуктите – ISO 9001-2008  и  GMP.
➢ Високо съдържание на активни компоненти, гарантиращо най-голяма ефективност на всеки продукт.
➢ Възможност за избор на комплексна грижа за кожата на лицето, тялото и косата.