Tiande

TianDe е козметична компания, създадена през 2007 г. в гр. Бърнаул, Алтайски край, Русия. В превод от китайски, името „tianDe” означава „Небесно съвършенство“ . То е израз на стремежа към съвършенство, красота, хармония, изтънченост, въплътени в продуктите и бизнеса на компанията. Днес TianDe е международен бренд, който е представен в 32 страни по света. 

Корпорация TianDe предлага колекция от ексклузивни козметични и здравни продукти, създадени по каноните на древната тибетска, китайска и алтайска медицина. Произведени са с най-новите постижения на науката и прогресивните технологии.

Продуктите TianDe принадлежат към категорията продукти, наречени козмецевтика и се използват ежедневно от хора от цял ​​свят.

Терминът „козмецевтика“ е съчетание на „козметика“ и „фармацевтика“ и е  въведен преди повече от 20 години от американския дерматолог Албърт Клигман.

Това са средствата, които са способни не само да ликвидират различните естетични недостатъци на кожата, но и да въздействат върху причината за тяхното възникване. Козмецевтичните продукти се различават от обикновените по това, че могат да повлияят на структурата на кожата, при това без да съдържат лекарствени или хормонални съставки.

Благодарение на комбинациите от природни съставки и съчетанието от козметика и фармация, продуктите на TianDe се отличават с мигновено въздействие и деликатно влияние върху организма, като превъзхождат по своята ефективност много от съвременните фармакологични препарати и терапевтични процедури.

Продуктите са коктейл  от лечебни растения (женшен, джинджифил, лотос и др.), етерични масла (иланг иланг, жасмин, розмарин, бадеми), уникални съставки от животински произход (змийска мас, хрущял от акула, колаген), минерали (перли, злато, сребро, силиций)

Суровините са само от най-високо качество, отгледани единствено в екологично чисти райони на Китай, Тибет и Алтай, като се подлагат на щателен подбор и контрол.
Продукцията се произвежда в най-големите козметични и фармацевтични заводи в Китай, Русия, Беларус и Европа, изцяло в съответствие с международните стандарти и сертификати за качество по ISO 9001 и GMP .

Продуктовата линия напълно отразява философията на компанията – “Красив е този, който е здрав!”.

Под марката TianDe се произвеждат повече от 700 вида различни продукта, ексклузивни козмецевтични средства – лечебни козметични терапии за кожата от различен тип и възраст, продукти за подмладяване, комплексна програма за СПА грижаантицелулитна програма, профилактични и лечебни програми за коса, програма за профилактика на женското и мъжкото здраве, лечебно-профилактични средства за уста, медицински и терапевтични средства на традиционната източна медицина, колекция за хигиена и декоративна козметика.

Най-голяма популярност има линията за здраве, включваща капсулирани биологично активни хранителни добавки, продукти за функционално хранене, както и фиточайове, предназначени за терапия и профилактика на здравето.

Компанията следи за актуални трендове и всяка година разработва нови и уникални продукти.

Съотношението цена – качество прави продуктите TianDe не само много популярни, но и изключително търсени на пазара.
Основните предимства на марката  TianDe са:

➢Естествен  и безопасен състав, на основата на компоненти от растителен, минерален и животински произход, без потенциални алергени и оцветители.

➢ Използване на технологии, чрез които компонентите работят на клетъчно ниво и активират процесите на самолечение на кожата.

➢ Наличност на сертификати, потвърждаващи високото качество на продуктите – ISO 9001-2008  и  GMP.

➢ Високо съдържание на активни компоненти, гарантиращо най-голяма ефективност на всеки продукт.

➢ Възможност за избор на комплексна грижа за кожата на лицето, тялото и косата.