Scroll Top
TianDe
За TianDe

TianDe e козметика с високо качество, която помага да съхраним нашата красота и здраве. Продуктите TianDe са с естествен състав, дошли с чистотата на Тибет, мъдростта на Изтока и енергията на Алтай.  Принадлежат към категорията продукти, наречени козмецевтика и се използват ежедневно от хора от цял свят.

Продуктовата линия напълно отразява философията на компанията – “Красив е този, който е здрав!”.

Супермаркет TianDe

Асортиментът на Корпорация TianDe надхвърля повече от 700 продукта. Богат и постоянно обновяващ се асортимент, неизменно високо качество на продуктите, перфектно обслужване, редовни промоции, отстъпки и изключително достъпни цени.

Продуктовата гама на TianDe е структурирана във всички съществуващи направления в съвременната козметика:

  • козметика за грижа за кожата на лицето и тялото  – серийна козметика ТианДе, колекция от маски за лице и тяло, продукти за грижа за кожата за ръцете и краката, интересни спа-програми, търсените от всички антицелулитни средства, серия козметика за мъже, серия козметика за деца, декоративна козметика, колекция от аромати;
  • терапевтични и профилактични средства за външна употреба –  грижа за косата и устната кухина, средства за грижа за проблемна кожа, средства за лична хигиена на жената, фитопластири, дезодоранти, вани за крака и др.;
  • линия продукти за здраве  – биоактивни хранителни добавки, фито-чай, продукти за здравословно хранене;
  • гама от еко продукти за дома – продукти за миене на съдове, почистване на повърхности, пране и други. 
  • аксесоари и сувенири.

В същото време асортиментът на TianDe се актуализира непрекъснато, като отразява актуалните тенденции на времето. Всеки лесно може да намери в нашия супермаркет най-доброто средство за красота и здраве!

Уникалност на рецептите​

В основата на всеки козметичен продукт TianDe лежи народната мъдрост и знания на древния Изток. Формулите на козметичните средства се основават на древни рецепти на китайската, тибетската и алтайската медицина, които са доказали ефективността си през вековете. TianDe съвместява древните рецепти на Източната медицина със съвременните прогресивни технологии за максимално запазване на уникалните качества на натурални съставки.

Козмецевтика

Продуктите  Тианде принадлежат към категорията продукти, наречени козмецевтика. Те са насочени към поддържане и възстановяване на собствените механизми на функциониране на кожата.  Козметиката TianDe е в състояние без допълнителна намеса да намали дълбочината на бръчките, да премахне пъпки и петна, да изравни тена на кожата. Въпреки че прониква в дълбоките слоеве на кожата и оказва влияние на клетъчно ниво, не води до пристрастяване и не причинява последващ „синдром на отнемане“.  Резултатът от използването ѝ възниква на фона на нормализиране на вътреклетъчните процеси, а не на създаването на повърхностна илюзия за възстановяване.

Това е биологически активна хранителна добавка за кожата, чието въздействие е сравнимо с терапевтична процедура.  Съдържанието на активни съставки в козметиката TianDe достига 15-20%, каквото е и нивото на професионалните козметични средства.

Натуралност

В грижата за красотата и здравето, TianDe използва натурални ценни съставки, основавайки се на техните полезни свойства: нони, женшен, джинджифил, лотос, ламинария, кордицепс, гъба рейши, шоу ву, гъба линчжи,  иланг – иланг,  жасмин, розмарин, бадем, овча плацента, змийска  мас,  хрущял  от акула, екстракт от лястовиче гнездо, колаген, охлювен муцин, перли,  злато,  сребро, силиций и др.

Дори водата, използвана в козметиката, е извлечена от минерални извори и морските глъбини. Пречистена е с помощта на мембранна технология – процес в хода, на който водата се обогатява с микроелементите, включени в козметичните продукти.

От простото към сложното

В зависимост от възрастта на жената, продължителността на въздействието на негативните екологични фактори, стреса, професионалните стресови фактори, необходимостта от хранителни вещества на кожата се увеличава. 

Козметичните линии на TianDe са основани на постоянната грижа за запазване на красотата на кожата. Повърхностното почистване, редовното дълбоко почистване, тонизирането, хидратацията и защитата, необходими на младата кожа, с времето хармонично се допълват от процедури за интензивно подхранване, възстановяване на епидермиса на клетъчно ниво и лифтинг.  Формулата на всеки продукт се разработва спрямо типа кожа, нейната чувствителност, възраст и съществуващи проблеми. Всяка жена в богатия асортимент ще намери не само своето идеално средство, но и своята серия от средства безупречно подходящи за възрастта и действието.

Системен и комплексен подход

Важно предимство на продуктите TianDe е системен и интегриран подход към грижата за кожата и косата от всякакъв тип и възраст. В колекцията от продукти, могат да бъдат намерени такива за всички нужди на човешкото тяло – медико-профилактични, козметични, здравни. Средствата са хармонично обединени в цялостни програми за грижа за всеки тип кожа и възраст: ежедневно почистване, тонизиране, хидратация, защита, подхранване, а също така експресна помощ.

Съотношението цена – качество прави продуктите TianDe не само много популярни и ежедневно използвани от хора по цял свят, но и изключително търсени на пазара.

Потребителите на козметиката и продуктите с марка TianDe са удовлетворени от начина, по който изглеждат и се чувстват, без да се налага да посещават професионален козметолог или лекар.