Scroll Top

Грижа за младата кожа – продукти за добър старт

Грижа за младата кожа с продукти за добър старт!

В младостта всичко изглежда красиво, дори външният вид! Но за да останете млади и красиви възможно най-дълго, имате нужда от грижа – грижа за кожата! В допълнение, много негативни фактори, които влияят на кожата ежедневно, не питат на колко години сте. Активният живот в големия град, небалансирана диета, голямо количество висококалорични храни, газирани напитки, експерименти с козметика, липса на сън, стрес, прекомерна работа и време, прекарано с различни устройства – всичко това се отразява на състоянието на кожата не по най-добрия начин.

Проблемът може да се влоши от неправилна грижа за младата кожа, например липса на грижа или използване на козметика против стареене.

Какво да направите?

Инвестирайте в себе си! И основната инвестиция е компетентна грижа и правилно подбрана козметика. В козметиката за възрастни се използват съставки, които помагат на клетките на кожата в процеса на регенерация. Те имат лифтинг ефект и са много „по-тежки“ като текстура. А младата кожа няма нужда от това.

За младата кожа задължителните стъпки са нежно почистване, овлажняване и възстановяване. А леката текстура на продуктите и „правилните“ активни съставки също ще свършат своята работа.

Грижа за младата кожа Тианде

Козметичната серия FreshClick е разработена от специалисти на TianDe специално за млада кожа. Серията FreshClick е комбинация от модерна технология и “правилните” естествени съставки.

Името на линията говори само за себе си. Комплексното използване на продуктите от серията придава свежест и блясък на кожата буквално с едно натискане на бутон. Лайтмотивът на цялата младежка колекция е запазването и подобряването на младостта с помощта на специално подбрани активни съставки.

Колекцията FreshClick включва най-важните продукти за грижа за младата кожа.

Продуктите са базирани на специални регенериращи, овлажняващи, защитни комплекси, които се грижат за надеждната защита на младата кожа, нейната хидратация и регенерация.

В основата на всички продукти от серията FreshClick  е  специален регенериращ и овлажняващ комплекс Cactus Extract  за надеждна защита на младата кожа и нейната регенерация. Този комплекс съдържа няколко ефективни съставки: екстракти от кактус опунция, хутиния, хризантема, тученица, байкалски шлемник, дървесен божур.

Започнете да инвестирате в младостта си днес! Започнете качествена системна грижа за кожата сега, за да изглеждате възможно най-млада и свежа в зряла възраст!

Прочетете още за колекция Фреш Клик на Тианде за млада кожа.

Прочетете повече
Clear Filters

Поддържайте кожата си във форма! 35 – време е да засияеш с младост! За момичетата на тази възраст и техните…

Гръцки орех – за чистота в организма Какви превантивни мерки трябва да се предприемат, за да се намали рискът от…

Есенция за суха кожа в допълнение! Грижата за кожата отдавна се е превърнала в истински ритуал: първо премахваме грима с…

Чиста, копринена коса с Master Herb Дори децата знаят, че през пролетта козината на животните започва опадва. През пролетта, когато…

Стрес код: Vita Derm за кожа без стрес Колкото и тъжно да звучи, стресът е навсякъде. Всяко преживяване и вълнение…

Как да се спасите от цистит? Ако сте жена, тогава знаете за цистита от първа ръка. Според статистиката жените страдат…