Scroll Top

Змийска серия за лице Snake Factor: тайни на прилагане

  • Home
  • БЛОГ
  • Змийска серия за лице Snake Factor: тайни на прилагане

Змийска серия за лице Snake Factor

В продуктовата гама на TianDe има невероятно популярна и обичана от много серия. Това е серията Snake Factor,  която съдържа змийска мазнина.

Както е известно, змийската мазнина способства за засилената регенерация на тъканите, бързото зарастване на порязвания и ранички. Освен това този компонент има невероятни овлажняващи свойства.

С допълнителни „младежки съставки“ като комплекса против стареене Brillian-KS68, хиалуронова киселина, витамин Е (токоферол или, както се нарича още витаминът на красотата), серията от змийско масло се превърна в хедлайнер на подмладяващи продукти.

Но не забравяйте, че основният компонент на тази серия е змийската мазнина. В допълнение към отличния ефект на подмладяване, тази серия от продукти е способна на още много.

Например невероятната трансформация на кожата след обриви и акне.

Ако сте запознати с такъв проблем като акне, то вие отлично разбирате колко трудно е да изравните релефа на кожата и да я върнете към равномерен тон в периода след акне.

Маслото от змия Мамуши е източник на омега-3 полиненаситени мастни киселини, жизненоважни за нашето тяло. Тези мастни киселини играят важна роля в много жизненоважни биохимични процеси. По-специално, омега-3 са отговорни за изграждането на клетъчните мембрани. Те стимулират производството на колаген и еластин, което означава, че маслото допринася за бързото възстановяване на кожата в посттравматичния период.

Змийското масло помага за бързото заздравяване на увредената кожа, възстановява обменните процеси, стимулира метаболизма и насърчава производството на нови клетки. Притежава противовъзпалителни, антисептични, антибактериални, аналгетични и успокояващи свойства.

Използвайте серията  Snake Factor със змийско масло не само за връщане на младостта на кожата, но и за нейното бързо възстановяване след акне.

Змийска серия за лице Snake Factor

Прочетете повече
Clear Filters
Ексфолиант против стареене – Върнете времето назад
Ексфолиант против стареене

Ексфолиант против стареене – Върнете времето назад Пилингът смело може да наречем хит сред асортимента на ТианДе.. Знаете колко важен…

Деликатно и ефективно средство за оформяне на косата
Деликатно и ефективно средство за оформяне на косата

Деликатно и ефективно средство за оформяне на косата Опитали ли сте всички средства за „успокояване“ на стърчащата коса, но не…

Заблести с гланц за устни и червило с блясък
Заблести с гланц за устни и червило с блясък

Гланц за устни и червило с блясък Случва се да се събудите сутрин и да разберете: Днес ще блесна! И…

Древни китайски традиции и тайни за красота
Древни китайски традиции и тайни за красота

Древни китайски традиции и тайни за красота За никого не е тайна, че именно Китай отвори за света много от…

Спешна помощ: SOS превръзки
Спешна помощ: SOS превръзки

Спешна помощ: SOS превръзки Чести позиви, неприятни усещания, дискомфорт… На много жени са познати подобни симптоми. Как да помогнем на…

Това е лично: Продукт за интимна хигиена
Продукт за интимна хигиена

Това е лично: Продукт за интимна хигиена Грижата за интимната зона изисква използването на специални средства! Те действат деликатно: не…