Време за почивка с козметика Тианде

Време за почивка с козметика Тианде

Време за почивка с козметика Тианде!

Готови ли сте за вашата почивка!?

Най-трудният въпрос, който стои пред нас в сезона на отпуските е “КАКВО ТРЯБВА ДА ВЗЕМЕМ ЗА ПОЧИВКАТА СИ?” От какво наистина се нуждаете и какво ще сложите в куфара просто така?!

Не го мислете, подготвили сме ви необходимата козметика.

Разбира се, трябва ви шампоан за коса. Ние ви предлагаме Ревитализиращ шампоан с корен от женшен сега в малка опаковака от 200 г. Може да изберете и друг шампоан от нашия асортимент.

За специална грижа за косата ви препоръчваме Термозащитният кератинов спрей той ще предпази косата ви от слънчевите лъчи ще запази структурата на косъма здрава.

Имаме и интимен гел Нежен гел за деликатна грижа серия Altai Sacral, който ще ви пази от микроби и бактерии! Може да се ползва и като душ гел за тяло.

Освен всичко не подценявайте басейните или морските бани. Съветваме дамите да вземат няколко превръзки – «Нежна грижа» или „Енергия на живота“.

Няма как да пропуснете и нашата малка домашна аптечка – натурален дезодорант Алунит. Може да ви спаси от доста неприятности.

Не забравяйте да вземете SPF слънцезащитен крем за лице! Имаме нов SPF 50+

Ако не искате да се занимавате с грим на лицето си, имате нужда от кушон или тонален крем. Две минути и лицето ви е с равномерен сияен тон (и също имат SPF).

Разбира се, няколко маски за лице за максимална хидратация и релаксация.

Сигурни сме, че ще почернеете много, затова вземете ин от нашите лосиони за тяло – с масло от нар или с конопено маскло , за да успокоите и овлажните кожата си след слънчеви бани.

Само комарите могат да развалят почивката ви на морето! Затова вземете нашия талисман в мини саше. Той ще бъде вашият спасител!

И най-важното е СЛАВИТОН гел за крака. След дълги разходки краката ви ще се уморят и той ще ви помогне!

Не забравяйте да вземете и позитивно настроение на морето или в планината! Време за почивка с козметика Тианде! Приятна ваканция!