Почистващи кърпи от микрофибър

Почистващи кърпи от микрофибър

Почистващи кърпи от микрофибър – почистете бързо и ефективно без затруднения!

Всяка жена иска да възстанови реда в дома си за минимум време и физическо усилие, като в същото време използва възможно най-малко агресивна химия.

TianDe улесни живота на всички домакини и създаде отличен „асистент“, който ще ви помогне в домакинската работа бързо и ефективно!

Какво е особеното в почистващите кърпи от микрофибър? Основното им предимство е специалното тъкане. Най-фините нишки ви позволяват да проникнете в най-малките вдлъбнатини и да ги почистите. Освен това тези кърпи полират повърхността, без да оставят прахови частици и абсорбират влагата перфектно. Кърпите са много плътни. Идеални както за сухо, така и за мокро почистване. Имат и още едно важно качество – издръжливост!

Почистващи кърпи от микрофибър серия Master Class на TianDe ще почистят всяка повърхност до блясък без почистващи препарати, излишни нерви и огромно количество прекарано време. ⠀

Универсалната кърпа скрепер 2 в 1 е двустранна – меката страна от микрофибър е за почистване на всякакви повърхности: общо почистване (прах, мръсотия, мебели, стени, уреди, врати, первази на прозорците). Ако е необходимо да почистите упорити, устойчиви петна, тогава използвайте твърдата страна страната – скрепера.

Почистваща кърпа от микрофибър PROFI е истински професионалист, който ще ви помогне да почистите всяка повърхност, която се появява на пътя ви.

Експрес кърпа от микрофибър е идеална за всякакви стъклени повърхности – прозорци, стъклени съдове, кристал, огледала, витражи, стъкла на автомобил, плочки.

Почистващите кърпи от микрофибър са ефективни дори и без препарати, което означава, че ще спестите от почистващи продукти. С тях почистването ще стане по-екологично!