Пасти за зъби TianDe – грижа за устната кухина!

Пасти за зъби TianDe за здрави зъби

Пасти за зъби TianDe за здрави зъби!

Здравите зъби са на първо място за здрава устна кухина. Зъбите са единствената част от човешкото тяло, която не се възстановява сама. И както казват нашите баби: „Зъбите не са коса, така че нови няма да израстат“. Ето защо трябва да се грижим за зъбите си и да следим за здравето им, като за всеки орган на нашето тяло. Зъбите са също орган като сърцето, бъбреците и черния дроб.

Пастите за зъби са най-популярният продукт за хигиена на устната кухина.

Повечето хора избират паста за зъби по нейния вкус или по цената. Миенето на зъбите с „вкусна“ и евтина паста за зъби е хубаво, въпреки че няма практическа полза от „вкуса“. Това е най-честата грешка, която повечето хора правят –  избирането на паста за зъби според „вкуса“.

Важно е да знаете, че основата на пастата за зъби е абразивно вещество, което механично премахва плака. Но, както съветват специалистите, трябва да използвате пасти за зъби с ниска степен на абразивност. В много пасти за зъби производителите използват алуминиев хидроксид като мек абразив. Това вещество обаче влияе негативно върху функцията на бъбреците и е забранено за употреба в пасти за зъби в много страни по света. Но, ако видите тази съставка в състава на пастата за зъби, тогава по-добре се откажете от нея. Нивото на абразив трябва да е по-малко от 70.

Пасти за зъби TianDe са качествена и нежна грижа за устната кухина!

Пастите и геловете за зъби на TianDe НЕ СЪДЪРЖАТ алуминиев хидроксид, а силициев диоксид – не само мек, но и безопасен абразив за много нежна грижа за зъбите.

Хигиенните продукти TianDe за устната кухина осигуряват защита срещу кариес, спомагат за нормализиране на кръвообращението във венците и предотвратяват възпалението.

Значителни предимства на продуктите от тази група:

1. Екологичност и безопасност. Всички компоненти са подбрани, клинично тествани и сертифицирани.

2. Висока ефективност. Пасти, гелове, четки и други продукти имат безупречни почистващи, антимикробни и противовъзпалителни свойства.

3. Достъпна цена. Пастите за зъби TianDe са по-евтини от подобни продукти на други известни марки.

Изберете правилната паста за зъби.

Паста за зъби ProDental  – легенда в асортимента на корпорация TianDe. Тази паста, няма аналози. Съдържа пептиди с фибробластен растежен фактор, укрепващи тъканта на венците. Пастата намалява кървенето на венците 10 пъти, а плаката – 3,5 пъти! Подобрява подхранването на пародонта, укрепвайки тъканите на венците. Проучванията са проведени на базата на първия филиал на стоматологията в университета Цзинань (университет Jinan). Незаменима във всеки дом, особено по време на бременност или по време на терапевтично лечение при зъболекаря. Препоръчва се за всички заболявания на пародонта – гингвинит, пародонтит, парадонтоза и др.

Гел за зъби „Течен калций“ – спасение за чувствителни зъби. гелът снема повишената чувствителност на нервните окончания на зъбите, ефективно отстранява зъбния налеп, избелва, предотвратява появата и развитието на кариес, възстановява зъбния емайл, освежава дъха.  Течният калций запълва пукнатините по повърхността на зъбите, което намалява чувствителността на нервните окончания и възстановява повредения емайл. Ефективен е след отстраняване на зъбния камък. Подходящ за всяка възраст.

Гел за зъби „Натурална бамбукова сол“ –  съдържа екстракт от бамбук, благодарение на който ефикасно се бори с възпалението на венците, като предотвратява кървенето им, укрепва зъбите и венците, предотвратява образуването на зъбен камък и появата на кариес. За дълго запазва дъха свеж. Профилактика срещу парадонтит.

Паста за зъби „Естествени океански перли“внимателно почиства зъбите от плака, спомага за запазване на белотата на емайла. Пастата премахва пигментните петна и се справя отлично с избелването на зъбите, без да уврежда емайла, като същевременно ги насища с минерали. Избелващият ефект се постига благодарение на съдържанието на естествените морски перли.

Паста за зъби „Зелен чай + женшен Санчи“  – осигурява цялостна грижа за устната кухина: почиства плаката, грижи се за здравето на венците, осигурява профилактика на кариес. Предпазва от натрупване на зъбен камък. Носи свеж дъх през целия ден. Пастата за зъби съдържа естествени антибактериални съставки – екстракт от зелен чай и ментол. А екстрактът от корена женшен Санчи помага за нормализиране на обменните процеси в пародонталните тъкани. Подходяща за продължителна употреба, благодарение на мекото почистващо действие и липсата на  флуор, парабени, триклозан и хлорхексидин.

Тази паста има 4 овлажняващи компонента  и е изключително подходяща за диабетици и хора, които изпитват  сухота в устата.

Комплексна фитопаста за зъби Dr. Taiga  – съдържа естествен каолин, растителни екстракти и аминокиселина L-аргинин, която в комбинация с калциев цитрат създава защитна бариера за зъбите. Подобрява тонуса на венците, укрепва зъбния емайл, предотвратява появата на кариес. Ароматът на пастата е придобит от естествените масла, които се съдържат в нея. Пастата НЕ съдържа вещества като флуор, парабени, SLS аромати и оцветители. Може да се ползват от цялото семейство.

Избелваща фитопаста за зъби с дървесен въглен, Dr. Taiga – има богат черен цвят и зъбите ви ще станат с естествена белота, в резултат на редовното и приложение. Благодарение на активния въглен и другите компоненти в състава, пастата деликатно почиства зъбите, връща белотата на емайла; Пастата НЕ СЪДЪРЖА вещества като флуорид, парабени, SLS, аромати и синтетични багрила.

Паста за зъби Extra White PRO натурална паста за зъби, с висока степен на биологична съвместимост със зъбния емайл. Поради това тя внимателно го почиства, без да уврежда. Това е реална алтернатива на ефективния метод за почистване на зъбите с ултразвук. Но в същото време – много по-достъпен като цена! Помага за премахне дори на плътната пигментирана плака – причината за образуването на зъбен камък. В състава на пастата влизат меки абразиви /калциев дихидроген фосфат, хидратиран силициев диоксид/, които имат висока степен на биологична съвместимост със зъбния емайл. Заради съдържанието на калциеви съединения, фосфор, натриев флуорид / не надвишава допустимата доза от 0,13 %/, предотвратява повишената чувствителност на зъбите и укрепва емайла.

ВНИМАНИЕ: Пастата за зъби Extra White PRO  се препоръчва да се използва 1-2 пъти в седмицата като допълнение към основната паста за зъби.

Детска паста за зъби „ProDental Junior“ 6+ – в тази паста няма нищо друго освен компоненти, които ще  почистят и дезодорират.  Детската паста грижовно почиства емайла благодарение на наличието в състава на хидратиран диоксид на кремък. Това е съвременен лек абразив и полиращ агент, осигуряващ безвредно и безболезнено почистване и дезинфектиране на устната кухина. Има ефективно противокариесно действие. Пастата за зъби е напълно безопасна при случайно поглъщане. Не съдържа флуор и парабени. Има приятен ябълков вкус и аромат.

Обърнете внимание на четките за зъби “Продентал“, чиито власинки са направени от модерен полимер, който прониква в междузъбното пространство.

За чувствителни зъби и отслабени венци препоръчваме да използвате четка за зъби “Бамбуков въглен”.

За да разберете разликата между пастите за зъби TianDe и другите пасти за зъби, може да направите един  прост експеримент: върху лъскава корица на списание нанесете малко количество (грахово зърно) TianDe гел или паста и някаква друга марка паста за зъби. Разтрийте количеството от двете пасти с леки кръгови движения. След около 15 секунди ще видите, че там, където е нанесена пастата на известна марка, боята започва да избледнява. Приблизително същото може да се случи и със зъбния емайл. Но геловете за зъби и пастата за зъби на TianDe действат много деликатно. И както може да забележите, те не унищожават лъскавата повърхност на списанието. По същия начин не разрушават и емайла на зъбите.

Изберете подходящата грижа за зъбите и устната кухина от тук 🔝