Кристален дезодорант „Natural Veil“! Един продукт – решение на много проблеми!

Кристален дезодорант Natural Veil

Кристален дезодорант „Natural Veil“, наричан още “Kамъкът“ или „Кристалът“ на TianDe  е 100 %  естествен минерал АЛУНИТ.

Основното му предназначение е да бъде стик срещу изпотяване, но поради естествения си състав и доказаните лечебни свойства на алунита, „Кристалът“ на TianDe намира широко приложение в ежедневието за решаване на различни проблеми.

Алунитът е познат е от дълбока древност в Китай и Египет заради силното си антибактериално действие. В продължение на хилядолетия в Китай е бил използван като средство за борба с неприятните миризми, за запазване на храната, за предотвратяване и лечение на много болести. Въпреки това, лечебните свойства на алунита са описани от учените едва през 19 век.

Алунитът действа като антисептично, противовъзпалително, кръвоспиращо, стягащо, подсушаващо,  дезинфекциращо и бактерицидно средство.

Предлаганият от TianDe кристален дезодорант „Natural Veil“ е изключително чист алунит, затова може да се използва и като воден разтвор за вътрешен прием, за предотвратяване на много заболявания и различни неразположения.

Кристален дезодорант Natural Veil
Кристален дезозорант Natural Veil на TianDe се използва:
✔ При порезни рани и изгаряне – алунитът притежава много по-силно антибактериално действие от спирта.

Справя се с хиперхидроза (потене) – намалява потенето във всички проблемни области (напр. стъпалата на краката, ръцете).

Като афтършейв и след епилация – има отлични антисептични свойства,  успокоява обработената повърхност, укрепва капилярите.

Помощ при акне – нормализира състоянието на проблемна кожа при тийнейджърите, бързо заздравява пъпките, потушава възпаленията. Намокрете кристала, втрийте го върху проблемните участъци или по цялото лице. Направете си тоник: поставете кристала за 2-3 мин. в 50 мл. вода, получения разтвор нанасяйте с помощта на памучен тампон върху измита кожа.

Бързо облекчава алергичен сърбеж – ухапвания от насекоми и всякакъв вид алергични реакции по кожата.

Успешно се справя с херпес – кристала се нанася през 15 мин. директно в/у херпеса в продължение на целия ден, до вечерта проблема може да бъде решен.

Пудра за обувки – малко количество от кристала стрийте на прах и поръсете една щипка в обувките – така той ще служи за дезодорант на обувките.

При кървене на венците и парадонтоза – поставете кристала за 2-3 мин. в 100 мл. вода, след това използвайте вместо вода за уста.

При болки в гърлото и ангина – поставете кристала за 2-3 мин. в чаша с 50 мл вода и след това направете гаргара. По този начин Natural Veil убива бактериите в гърлото, бързо успокоява болката и премахва възпалението.

При тонзилит и стоматит – като изсушаващо и антибактериално средство, което помага за бързо премахване на такива заболявания.

Профилактика и лечение на заболявания на пикочо-половата система (млечница, вулвовагинит и други бактериални инфекции). С разтвор от кристала се прави вътрешен душ.

Гъбички по кожата и ноктите – накиснете краката в разтвор от кристала за около 20 мин. повторете процедурата в продължение на 30 дни или до пълното излекуване. След ваната с кристала, нанесете Профилактичен крем със змийска мас и задължително напудрете обувките.

Кокоши трън – стрийте част от кристала върху проблемното място. Може да използвате за усилване на ефекта и лепенка, с която да закрепите алунита по-дълго.

Афти – кристалът се нанася върху афтата през около 30 минути, през целия ден.

Външни хемороиди – намокря се мястото и се нанася кристала три пъти дневно.

Подуване, отоци и торбички под очите – намокря се тампон за почистване на грим с вода, след това се натърква кристала върху тампона и се слага на очите за около 15-20 минути.

За премахване на малки бенки – Всеки ден сутрин и вечер мястото се намокря с вода след това се намазва с кристала в продължение на една минута.

Дезинфекциране – поставете кристала за 2-3 мин. в чаша с 50 мл вода и имате дезинфектант, който убива бактериите.

За неутрализиране на всички силни миризми – от белина, чесън, риба.

Кристален дезодорант Natural Vеil освен „малка домашна аптека“ в чантата или дома ви, е част и от Програма за прочистване на стомашно-чревния тракт и подсилване на имунитета.

Може да се възползвате от този много лесен за изпълнение здравословен метод. Необходими са ви 1 – 2 стика  Natural Vеil на TianDe и 2 минути на ден.

Как се изпълнява програмата:

Всяка сутрин и вечер с кристалният дезодорант се зарежда 150 мл вода с въртеливи движения в продължение на 2 минути. Приготвената прясно заредена алунитна вода изпивайте по следната схема:

Схема на прием:

1 етап: прием 10 дни  – почивка 10 дни

2 етап: прием 10 дни  – почивка 20 дни

3 етап: прием 10 дни  –  почивка 30 дни

4 етап: прием 10 дни  – почивка 40 дни

5 етап: прием 10 дни  – почивка 50 дни

6 етап: прием 10 дни  – почивка 60 дни

7 етап: прием 10 дни 

Резултат от програмата:

  • Подобряване на метаболизма – изчиства стомашно-чревния тракт от шлаки, вредни бактерии и гъбички. Намаляване на теглото, намаляване или повишаване на  апетита /в зависимост от необходимостта/.
  • Повишаване на жизнения тонус – укрепване на организма, засилване на имунната защита.
  • Подобряване качеството на живот.