Козметика против дигитално стареене Vita Derm

Козметика против дигитално стареене Vita Derm

Козметика против дигитално стареене Vita Derm! Спрете цифровото стареене!

Колко често използвате вашия смартфон, таблет или компютър? Със сигурност често …

Учените са открили, че всички монитори, екрани и дори енергоспестяващи лампи излъчват синя светлина, която се отразява негативно на кожата. HEV лъчението (изкуствената синя светлина) прониква дълбоко в слоевете на кожата, причинявайки преждевременно стареене и нарушена пигментация. Как да се защитим? Само с мощни антиоксиданти!

Козметика против дигитално стареене Vita Derm
Защитна козметика Vita Derm от HEV лъчи

“Синята” линия Vita Derm е ново поколение козметика против дигитално стареене. Работи в две посоки: предпазва кожата от HEV лъчи и предотвратява отрицателните ефекти на ултравиолетовото лъчение. В допълнение, продуктите от серията имат отлични хидратиращи и изглаждащи свойства. Предотвратете стареенето на кожата си! Ще помогнем!

В основата на „синята“ линия Vita Derm е патентования антиоксидантен комплекс  Myramaze ™. Основната активна съставка е растението миротамнус, родом от Африка.

Екстрактът от миротамнус в козметологията се използва за запазване на влагата в кожата и предпазване от екстремни температури и агресивни влияния на околната среда. Той е много силен антиоксидант.

Как действат антиоксидантите в кожата ни? Казано по-просто, те спират окислителната реакция.

Освен че, неутрализират свободните радикали, антиоксидантите също така подобряват клетъчната функция. Това ускорява процесите на регенерация и ние „отглеждаме“ здрави, млади кожни клетки. В допълнение, те увеличават производството на колаген, което означава, че помагат за поддържане на младостта. И още едно много важно свойство на антиоксидантите: те ефективно намаляват щетите от слънцето – премахват фактора на стареене.

Останалите компоненти в състава на линията “действат едновременно”: повишават еластичността на кожата, омекотяват я, ускоряват метаболитните процеси и допринасят за запазването на младостта.

Новата серия TianDe Vita Derm създава надежден билков щит за вашата кожа!

Регенериращ и защитен крем за лице Vita Derm
Регенериращ и защитен крем за лице Vita Derm, 50 g