Грижа за здрава и красива коса TianDe

Грижа за здрава и красива коса

Грижа за здрава и красива коса TianDe – 10 златни съвета!

СЪВЕТ 1: НЕ МИЙТЕ КОСАТА СИ ПРЕКАЛЕНО ЧЕСТО!

Миенето на косата всеки ден или през ден може само да ѝ навреди. Ако косата ви се омазнява прекалено бързо, то това означава, че продуктите, които използвате, не ѝ влияят добре. Потърсете шампоан за мазна коса.

СЪВЕТ 2: НЕ МИЙТЕ КОСАТА СИ С ГОРЕЩА ВОДА!

Преди да излезете от банята, изплакнете косата с хладка към студена вода. Така ще се подобри кръвообращението на скалпа, порите ще се затворят, ще даде блясък на косата и няма да капе. 

СЪВЕТ 3: НЕ ТЪРКАЙТЕ КОСАТА С КЪРПА!

Косата се уврежда, когато се търка много усилено с кърпа. Вместо това, постойте няколко минути с кърпа на главата, за да се запази влагата в косата и след това с леки движения попийте водата – без да търкане! Памучният плат е много добър вариант за попиване на водата от косата. Вместо хавлиена кърпа може да използвате стара памучна тениска.

СЪВЕТ 4: ПРАВЕТЕ СИ МАСКИ!

Косата ни има нужда от специални грижи, още повече при смяна на сезоните. Ако нямате време да забърквате сложни домашни маски, просто втрийте подходящата за вашия тип коса маска в корените на косата си. Стойте час-два преди да я измиете, докато си вършите някакви други задължения.

СЪВЕТ 5: ИЗПОЛЗВАЙТЕ БАЛСАМ ИЛИ МАСКА!

След отмиване с шампоана задължително използвайте балсам, кондиционер или маска, който ще подхрани косата ви.

СЪВЕТ 6: НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ МАСКА И БАЛСАМ НА МОКРА, ТЕЧАЩА КОСА!

След като сте изплакнали шампоана, „изцедете“ с ръце водата от косата, попийте леко с кърпа и нанесете продукта на влажна коса, за да може той да действа активно.

СЪВЕТ 7: ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПРАВИЛНИТЕ ПРОДУКТИ!

На пазара има стотици продукти, но не всички са подходящи за всяка коса. Познавайте косата си и разберете кой е продуктът, който влияе най-добре и на косата, и на скалпа. При чувствителен скалп – използвайте специализиран за него продукт.

TianDe предлага богата гама продукти, за грижа за здрава и красива коса!

СЪВЕТ 8: ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТЕРМОЗАЩИТА!

Сушене със сешоар, изправяне, къдрене, вятър, слънце – всички тези фактори влияят изключително много на косата, тя става суха, чуплива, цъфти и се накъсва. Термозащитните продукти са изключително важни, защото „обвиват“ косъма в защита и го предпазват от влиянието на различни вредни фактори.

СЪВЕТ 9: КРАСОТАТА ЗАПОЧВА ОТВЪТРЕ!

Много важно! Пийте достатъчно вода, хранете се качествено и не забравяйте витамините, добавките, чайовете – здравето отвътре най-много си личи отвън, най-вече при косата и кожата!

СЪВЕТ 10: ДОВЕРЕТЕ СЕ НА КАЧЕСТВОТО!

Опитът показва, че по-качествените продукти с малко по-висока цена от средния клас дрогерийни, са много по-икономични. Човек трябва да бъде отговорен и да използва качествени продукти – инвестицията се връща стократно след това.

Независимо от нуждите и проблемите си, вашата коса може да стане идеална с помощта на козметичните продукти за грижа на косата на компания TianDe, стига да ги използвате грамотно!

Вижте ПОМОЩ ПРИ ИЗБОРА НА ПОДХОДЯЩА КОЗМЕТИКА ЗА КОСА TIANDE!