Scroll Top

Ексфолиант против стареене – Върнете времето назад

  • Home
  • БЛОГ
  • Ексфолиант против стареене – Върнете времето назад

Ексфолиант против стареене – Върнете времето назад

Пилингът смело може да наречем хит сред асортимента на ТианДе.. Знаете колко важен е този продукт за дълбокото почистване на кожата. Тези пилинги са деликатни, не нараняват кожата и вършат идеално работата си – премахват ненужните мъртви клетки. Този излишен слой не позволява на кожата да диша, което прави цвета на лицето блед. Освен това, кожата губи своята еластичност, появяват се сухота и фини бръчки, а всички козметични продукти просто не могат да работят нормално, тъй като е трудно за активните компоненти да пробият тази „черупка“ от мъртви люспи.

Пилингът на ТианДе  е много нежно механично почистване. Той премахва само онези клетки, които са на повърхността на кожата и вече са слабо свързани с нея. Действието на пилинга е подобно на валяк за дрехи, с която премахваме мъх, косми, конци.

Предпочитани от хиляди клиенти, пилингите в асортимента на корпорация TianDe работят на основата на киселини, а ексфолиантът против стареене работи по друг начин. Това е още по-деликатно средство.

Ексфолиант за лице против стареене, Collagen Active:

Ексфолиант против стареене

Активира ексфолирането и регенерацията на епидермиса;

Почиства порите, подобрявайни достъпа на кислород до клетките;

Помага за изсветляване на повърхностните пигментации;

Освежава тена на лицето, поддържа еластичността на кожата;

Има подмладяващ ефект.

Тъй като не съдържа киселина, той е идеален за последваща грижа против стареене. Продуктите с киселина не трябва да се използват, ако нанасяте козметика с ретинол и пептиди. Киселините разрушават тези компоненти.

Ексфолиант против стареене

Поради липсата на киселини, ексфолиантът против стареене идеално се комбинира с подмладяваща грижа, тоест с продукти, които съдържат мощни, скъпи и „крехки“ компоненти. След подмладяващия ексфолиант спокойно може да използвате всякакви продукти с пептиди, ретинол, хидролизиран колаген и др.

Как работи подмладяващият ексфолиант?

В основата на ексфолианта има цетримониев хлорид – този компонент принадлежи към повърхностно активните вещества с катионна природа. Освен това, че ефективно се съединява с мъртвите люспи, цетримониевият хлорид има и антисептични свойства, бори се с микроорганизми като гъбички и дрожди. Той не се натрупва и не прониква в кожата, работи само с мъртвите клетки – заради това е толкова нежен към чувствителната и изтъняла зряла кожа.

Ексфолиант против стареене

Ексфолиантът е подсилен с хидролизиран колаген. Това е основният протеин в кожата. Знаете, че колагенът прилича на спирала, чиито пружинки поддържат еластичността. Хидролизираният колаген представлява спирали, разбити на малки сегменти. Те са в състояние да проникнат в по-дълбоките слоеве на кожата и да се съберат в дермата в колагенова спирала. Освен това те активират работата на собствения си колаген.

И още едно свойство: колагенът създава влагозадържащ филм върху повърхността на кожата. Това не е толкова важно, ако говорим за почистващ препарат, а не за продукт за грижа, но поради това свойство кожата изсъхва по-малко по време на процеса на дълбоко почистване. Поради това хидролизираният колаген служи като допълнителен успокояващ компонент, тъй като всяко почистване е процес, при който кожата губи защитната си мантия и по-бързо губи влага.

Нанесете ексфолианта върху чисто лице и не започвайте веднага да търкате продукта. Оставете състава му да действа, а хидролизираният колаген ще проникне в кожата.

Ексфолиант Collagen Active

Нанасяте продукта, той леко изсъхва поради изпаряването на водата и когато започнете да търкате кожата с пръсти, съставките се навиват като топченца и по тях прилепва мъртвата кожа.

Прочетете повече
Clear Filters
Змийска серия за лице Snake Factor: тайни на прилагане
Змийска серия за лице Snake Factor: тайни на прилагане

Змийска серия за лице Snake Factor В продуктовата гама на TianDe има невероятно популярна и обичана от много серия. Това…

Деликатно и ефективно средство за оформяне на косата
Деликатно и ефективно средство за оформяне на косата

Деликатно и ефективно средство за оформяне на косата Опитали ли сте всички средства за „успокояване“ на стърчащата коса, но не…

Заблести с гланц за устни и червило с блясък
Заблести с гланц за устни и червило с блясък

Гланц за устни и червило с блясък Случва се да се събудите сутрин и да разберете: Днес ще блесна! И…

Древни китайски традиции и тайни за красота
Древни китайски традиции и тайни за красота

Древни китайски традиции и тайни за красота За никого не е тайна, че именно Китай отвори за света много от…

Спешна помощ: SOS превръзки
Спешна помощ: SOS превръзки

Спешна помощ: SOS превръзки Чести позиви, неприятни усещания, дискомфорт… На много жени са познати подобни симптоми. Как да помогнем на…

Това е лично: Продукт за интимна хигиена
Продукт за интимна хигиена

Това е лично: Продукт за интимна хигиена Грижата за интимната зона изисква използването на специални средства! Те действат деликатно: не…