Scroll Top

Заблести с гланц за устни и червило с блясък

Гланц за устни и червило с блясък

Случва се да се събудите сутрин и да разберете: Днес ще блесна! И правилно, продължавайте все така!

Заблести с гланц за устни и червило с блясък

Една лъчезарна, доволна жена се вижда от километър, а ако е и шеметно облечена, и с луксозен грим – постелете червения килим, звездата идва!

За да засилите вътрешното си излъчване и добро настроение, ще ви помогне козметиката с блестящ ефект. Гланц за устни и червило с блясък!

Блясък на хиляди диаманти

Обърнете внимание на супер мекото червило с най-деликатните преливания, които се постигат чрез съдържащите се блестящи микрочастици. Които между другото изобщо не се усещат на устните.

Заблести с гланц за устни и червило с блясък

Червилото с блясък е представено в 7 модерни нюанса. В палитрата можете да намерите любимите си нюанси на червено, малиново, бежово, теракота.

Заблести с гланц за устни и червило с блясък

Гримът със сияещо червило ще добави лукс към вашия вид, а вашето лице ще получи специално внимание и възхитените погледи на другите.

Блясък на морска повърхност

Ако харесвате повече спокоен „стъклен ефект“ или равномерен блясък на морската повърхност, тогава за сияен грим използвайте полупрозрачен или прозрачен гланц за устни.

Заблести с гланц за устни и червило с блясък

Гланцовете за устни на TianDe имат приятна, лека, нелепкава текстура. Това не са гланцовете, които привличат прах, косми и други отпадъци. Текстурата на гланцовете е по-лека и по-водниста, което ви позволява да се чувствате комфортно при нанасянето им. И колкото и смешно да звучи, движете устните си свободно и не премахвайте косъмчетата, полепнали по тях всяка секунда.

Гланцовете за устни имат много красив, деликатен блясък. Те не се нанасят в дебел, груб слой, а лежат върху повърхността на устните като деликатна, блестяща мъгла. Поради това, изглеждат скъпи и луксозни!

Заблести с гланц за устни и червило с блясък

Нюансите на гланца за устни далеч не са умишлено розови и крещящи. В колекцията има два вида: “Диня” и “Ягода”.

Грижовната формула на представените гланцове ще даде грижа на кожата на устните. Състав: витамин Е, масло от лимнантес, масло от жожоба, слънчогледово масло. Блясък? Гланц за устни и червило с блясък само с козметика TianDe!

Прочетете повече
Clear Filters

Поддържайте кожата си във форма! 35 – време е да засияеш с младост! За момичетата на тази възраст и техните…

Гръцки орех – за чистота в организма Какви превантивни мерки трябва да се предприемат, за да се намали рискът от…

Есенция за суха кожа в допълнение! Грижата за кожата отдавна се е превърнала в истински ритуал: първо премахваме грима с…

Чиста, копринена коса с Master Herb Дори децата знаят, че през пролетта козината на животните започва опадва. През пролетта, когато…

Стрес код: Vita Derm за кожа без стрес Колкото и тъжно да звучи, стресът е навсякъде. Всяко преживяване и вълнение…

Как да се спасите от цистит? Ако сте жена, тогава знаете за цистита от първа ръка. Според статистиката жените страдат…