Scroll Top

Деликатно и ефективно средство за оформяне на косата

Деликатно и ефективно средство за оформяне на косата

Опитали ли сте всички средства за „успокояване“ на стърчащата коса, но не сте намерили своето?

Някои продукти имат твърде силна фиксация, други имат твърде гел основа и слепват косата, трети изобщо не фиксират … Иска ви се да намерите лек фиксатор, който да не утежнява и има грижовно действие?!

Ако четете тази статия, значи вече сте го намерили!

Деликатно и ефективно средство за оформяне на косата! Всички горепосочени качества има стилизиращ спрей с алое за коса “Обем и еластичност”!

Деликатно и ефективно средство за оформяне на косата

Сега грижата за косата и перфектният стайлинг са реалност. Можете да фиксирате прическата си, да придадете обем, без да я утежнявате, да подчертаете отделни кичури и да оформите къдрици. Забравете за фиксаторите, които вредят на косата ви. Със спрей с алое от TianDe косата ви ще изглежда перфектно и в същото време ще остане здрава!

“Зелена” грижа за косата

Какво има в спрея за оформяне на косата?

Алое – невероятно растение, за чиито свойства се  разказва в легендите. За първи път алоето се споменава в ръкописите на древните шумери – информация за неговите лечебни свойства е записана на глинени плочки.

Жизнеспособността на това растение е невероятна: то може да живее напълно без вода около 7 години и в същото време върху него продължават да се появяват издънки. От древни времена се използва в медицината и козметологията. Има удивително широк спектър на действие – проявява бактерицидна активност, облекчава дразненето, овлажнява, лекува тялото, стимулира имунната система … Полезните свойства могат дълго да се изброяват. Алоето е богато на минерали, витамини, микроелементи и ензими. Това растение съдържа почти целия набор от аминокиселини, включително незаменими, както и биологично активни вещества, моно- и полизахариди, вещества с анестетичен ефект и етерични масла. Алоето със сигурност ще зарадва косата ви!

Алоето оказва благоприятен ефект върху кожата на главата, помага при проблеми като пърхот, косопад, оплешивяване. Растението активира и подхранва космените фоликули, премахва цъфтящи краища. Косата става плътна, силна и блестяща. Разресването й е удоволствие! Без заплитане и възли, само здрава и гладка красива коса!

Друг ценен компонент на спрея за коса е провитамин В5 или пантенол. Обгръща всеки косъм с тънък защитен филм, без да го утежнява. Така предпазва косата от ултравиолетова радиация, висока температура и други неблагоприятни влияния на околната среда. Косата става лека, гладка, свежа, послушна. Оформянето на прическа е лесно и забавно. Приятен бонус: при използване на пантенол дебелината на косата се увеличава до 10%, в резултат на което къдриците изглеждат по-дебели и по-обемни. Провитамин B5 прониква във всеки косъм и запълва всички съществуващи увреждания, „запоява“ накъсаните краища. Къдриците изглеждат добре поддържани, придобиват гладкост, спират да стърчат във всички посоки, а също така придобиват луксозен блясък.

Как да използвам?
Деликатно и ефективно средство за оформяне на косата

Нанасянето на стилизиращия спрей е лесно!

Искате да фиксирате къдрици? Оформете ги по обичайния за вас начин, след което ги фиксирайте със спрей от TianDe.

Предпочитате естествеността, но искате косата ви да изглежда добре поддържана, като моделите от лъскавите корици? Изплакнете косата си, подсушете леко с кърпа и използвайте спрей с алое вера, след което изсушете със сешоар. Къдриците ще придобият ослепителен блясък и здрав вид.

Няма достатъчно обем? Повярвайте, това вече не е проблем. След като косата е измита, подсушете я с кърпа и третирайте кореновата зона със спрей от TianDe, след което изсушете косата, повдигайки кичурите в корените с гребен. Естествен обем без ненужно тегло е готов!

Стайлинг спрей с алое „Обем и еластичност“

Преследва ли ви статично електричество? Косата ви “настръхва” по всяко време и не иска да се подчинява? Нанесете спрей Aloe Vera на суха коса в последния етап на оформяне и забравете за „глухарчето“ на главата си. Сега къдриците лежат косъм до косъм и изглеждат просто великолепно.

Стайлинг спрей с алое „Обем и еластичност“, „Aloe Rich е вашият нов любим стилизиращ продукт и тайната на вашата перфектна прическа!

Прочетете повече
Clear Filters

Поддържайте кожата си във форма! 35 – време е да засияеш с младост! За момичетата на тази възраст и техните…

Гръцки орех – за чистота в организма Какви превантивни мерки трябва да се предприемат, за да се намали рискът от…

Есенция за суха кожа в допълнение! Грижата за кожата отдавна се е превърнала в истински ритуал: първо премахваме грима с…

Чиста, копринена коса с Master Herb Дори децата знаят, че през пролетта козината на животните започва опадва. През пролетта, когато…

Стрес код: Vita Derm за кожа без стрес Колкото и тъжно да звучи, стресът е навсякъде. Всяко преживяване и вълнение…

Как да се спасите от цистит? Ако сте жена, тогава знаете за цистита от първа ръка. Според статистиката жените страдат…