Пластир за мазоли Wuhan, TianDe

Пластир за мазоли и загрубяла кожа Wuhan - TianDe

Пластир за мазоли и загрубяла кожа Wuhan – TianDe – Разкрийте тайните на древната медицина!

Мазолите по краката са не само, че са неприятни от естетична гледна точка, но са и доста болезнени. Причините за появата им са банални – най-често това са нови или просто неудобни обувки, в които сте решили да прекарате героично целия ден или да отидете на танцово парти. Краката протестират срещу такъв тормоз и реагират на това с появата на мазоли и груба кожа. 

Освен това обикновено плътният и твърд мазол, който толкова разваля краката, се формира на няколко етапа. 

Първият етап – така нареченият воден мазол с течност вътре се появява отстрани на крака. Това се дължи на засиленото триене при носене на нови обувки, ходене боси дълго време, танцуване и т.н. 

На втория етап настъпва частично огрубяване на кожата, върху която е имало  воден мазол. 

И всъщност третият етап се състои в окончателното загрубяване на кожата на това място. Всъщност мазолите са няколко слоя кератинизирана кожа, които могат и трябва да бъдат премахнати. Ако мазолите се пренебрегват, простото накисване и пемзата няма да помогнат. Тук са необходими по-ефективни средства. TianDe представя пластир при мазоли и загрубяла кожа Wuhan – лесен и удобен за използване, той ще стане верен помощник в борбата с този проблем. Просто залепете върху проблемната зона.

Всички пластири са източник на древната мъдрост и силата на природата. Растителните екстракти и масла, с които са пропити пластирите, работят на принципа на сухия компрес.

Активни съставки: салицилова киселина, борнеол, сафлорово масло, корен от стемона, яванска бруцея.

Пластир за мазоли Wuhan
Пластир при мазоли и загрубяла кожа Wuhan, 4 бр.