Гаранция за качество

Всички продукти са сертифицирани с международни сертификати за качество ISO 9001 и GMP (самият GMP стандарт изисква 20 000 теста на всяка билка, която участва в състава на продуктите на TianDe).

Стандартите ISO 9001 са международни стандарти, които описват изискванията за системата за управление на качеството на организациите и предприятията. Използването на стандарта ISO 9001:2008 гарантира на купувача получаването на висококачествени продукти и услуги. Сертифицирането на системите за управление на качеството и получаването на стандарта ISO 9001 се счита за най-добрата и най-важна гаранция.

Международният стандарт GMP се счита за един от основните в света, определящ изискванията за производство на лекарства, хранителни добавки и дори храни. Той осигурява високо ниво на качество на продукта и да гарантира, че:

– формулата на произведения лекарствен продукт е както е посочено;

– препаратът не съдържа примеси; 

– има съответна маркировка; 

– продуктът е подходящо опакован;

– няма да загуби свойствата си по време на срока на годност.

Използването на стандартите за качество на GMP от TianDe потвърждава факта, че продуктите са произведени с помощта на високи технологии и имат козметичен фокус. Можете да бъдете сигурни, че продуктът има не само козметичен, но и лечебен ефект.

HACCP е система за управление на безопасността на храните. Това е един вид международен критерий за безопасност, който осигурява пълен контрол на всички етапи на производството.

Използването на стандартите за качество HACCP в TianDe се дължи на наличието на определени храни в асортимента: протеинови шейкове, билкови чайове, подправки.

Срок на годност:

– На опаковката са отбелязани датата на производство и/или срокът на годност на даден продукт.

– Всеки продукт има собствен срок на годност от 1 до 3 години от датата на производство и от 1 до 6 месеца след отварянето му*

Относно въпроси, възникнали във връзка с опаковката на някой козметични продукти – маркировката напълно съответства с Постановлението на Европейския Парламент (ЕС) № 1223/2009, чл.19, ал.1, С, наред с другите изисквания е посочено следното: „ Посочването на минималния срок на годност не е задължително за козметичните продукти със срок на годност 30 и повече месеци. За такива продукти на опаковката трябва да бъде предвиден само срок, през който може да се използва продуктът след отварянето му, без вреда за здравето на потребителя. Тази информация се обозначава със символ, предвиден в ал. 2 на Приложение 7 (изображение на отворена кутийка), след което е посочена цифра, обозначаваща период (количество месеци), в течение, на които стоката е годна след отварянето й, с изключение на случаите, когато срокът на годност няма значение.“

На опаковките на козметичната продукция с минимален срок на годност повече от 30 месеца, се посочва само датата на производство след думата LOT, а датата на изтичане на срока на годност  (EXP) отсъства.

Тоест: Ако на опаковката е указан символ с отворена кутийка, това означава, че даденото средство има срок на годност 30 и повече месеци.  Търсете датата на производство на опаковката, по правило указана след думата LOT.

Ако след символа отворена кутийка са посочени цифри, те обозначават количеството месеци, в течение, на които даденият продукт е годен след отварянето му.

Ако на опаковката няма символ на отворена кутийка, то тогава търсете срок на изтичане на годността във вид на дата и буквите EXP.

Продуктите се доставят от Сервизен център „Vita“ на Компания TianDe в гр. Ямбол.